Woning verkoop

Zoekresultaten

Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven en zeer waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Met de ruim 20 jaar ervaring kan Ringsma Vastgoed & Advies jou de juiste begeleiding bieden om de verkoop succesvol te laten verlopen. Dit kan alleen als alle ingrediënten aanwezig zijn zoals o.a. actuele marktkennis, een goed samenspel tussen jou en de makelaar en de wijze waarop jouw woning wordt gepresenteerd.

Wij bieden een zeer persoonlijke en pro actieve dienstverlening, waarbij wij exclusief jouw belangen – als verkopende partij – behartigen. Dit houdt in, dat wij jouw woonhuis zo goed mogelijk onder de aandacht brengen van het koperspubliek. Hierbij maken wij uitgebreid en optimaal gebruik van publicatie ‘tools’, waarmee wij een zeer groot bereik van zoekers creëren. Daarnaast maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en zoekersbestand.

Wij besteden zorgvuldige aandacht aan de publicatie. Het is ons er alles aan gelegen, een zo goed mogelijk resultaat voor jou te behalen. Een professionele fotograaf zal jouw woning goed en realistisch in beeld brengen. Wij zorgen voor plattegronden en een NEN 2580 meetrapport. Daarnaast schrijven wij een ‘pakkende’ tekst, waardoor jouw woning de aandacht krijgt die het verdiend. Zodra er een bezichtiging is, nemen wij hier uitgebreid de tijd voor en zorgen wij, samen met jou, dat de kandidaat koper zich thuis zal voelen in jouw huis. Door een goed plan van aanpak gaat Ringsma Vastgoed & Advies voor het beste resultaat.

Kunnen we jou van dienst zijn?
___

Compare Listings