Woning aankoop

Zoekresultaten

Als je op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt, die voldoet aan jouw wensen en eisen?

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van jouw ‘droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Schakel dan Ringsma Vastgoed & Advies in om je goed en integer te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je een onafhankelijk advies.

Wanneer je bij Ringsma Vastgoed & Advies een opdracht plaatst, begeleiden wij je van A tot Z,
full-service dus! We verdiepen ons in jouw woonwensen en behoeften. Na de inventarisatie oriënteren we ons op het aanbod en stellen we een lijst van woningen samen om te bezichtigen. Begeleiding van de bezichtigingen, vragen akten en kadastrale gegevens op en rechercheren bij gemeentelijke instellingen. Wij geven jou alle ruimte om te bezichtigen en zullen alert met jou meekijken en de zaken die ons opvallen bespreken. Je mag van ons een alerte en pro actieve houding tijdens en na de bezichtiging verwachten. Wij zijn waakzaam en dragen zorg voor inzicht in en advisering over de volgende zaken: het grote geheel en de details; de bouwkundige en onderhoudsstaat; de prijsstelling en reële aankoopwaarde, de ligging; ontwikkeling van de buurt en vergelijking met andere woningen; de courantheid en geschiktheid; onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid; juridische en fiscale aspecten.

Is jouw interesse gewekt, dan adviseren en bespreken wij de onderhandelingsstrategie. Een bedachtzame strategie bij onderhandeling staat vaak garant voor een gunstige uitkomst. Als het tot een bieding komt, formuleren we de bijbehorende condities. Is er een overeenkomst bereikt dan hebben we aandacht voor een goede afwikkeling. We bevestigen de wilsovereenkomst, assisteren bij de formulering van de koopovereenkomst en de ondertekening, controleren de voortgang, sturen derden aan en staan jou terzijde bij de eindinspectie en de juridische overdracht bij de notaris.

Kunnen we jou van dienst zijn?
___

Compare Listings